SZKATIX BYTOM

SZKATIX BYTOM Szkatix Bytom

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 99 opinii
27 lut 2021 o 22:58 Nie chcę aby ta opinia skrzywdziła szkatix gdyż mają dobre opinie, jednak jestem zawiedziony. 3x kebab z wołowym i mięso źle przygotowane tak jakby na szybko. Wołowina która jest spalona z zew. a gumowa w środku jest robiona na szybko.
26 lut 2021 o 23:05 Bardzo dobre kebaby, wszystkie chłopaki zadowoleni fest, zjedzone elegancko. Jestem więcej niż zadowolony
25 lut 2021 o 9:57 Smaczny kebab. Dotarł na czas, ciepły i nie rozmoczony! Ewenement na skalę bytomską. Polecam. Niemniej jednak, dycha za dowóz na terenie jednego miasta to trochę sporo.
18 lut 2021 o 14:56 Super jakość mięsa i dodatków - jak zawsze.
14 lut 2021 o 21:03 Kebab b. dobry, kurier delikatnie się zgubił ale daliśmy radę ;)
14 lut 2021 o 12:48 Dostawca chyba nowy jest, bo troche pobłądził, ale u mnie tam zawsze problem był z numeracją itd. Ważne że dojechał, kulturka, przeprosił, pożartowaliśmy, a kebabik ciepły i smaczny jak zwykle <3
12 lut 2021 o 14:54 Kebab poprawny i dobry.
9 lut 2021 o 20:18 Bardzo dobre jedzonko, mam nadzieje ze właściciele zdecydują się na wprowadzenie baranine do kebabów - wtedy będzie 11/10.
7 lut 2021 o 23:52 Znaleziony włos w kawałku mięsa co jest dramatem. Praktycznie zero dodatków tylo kapusta i mięso
7 lut 2021 o 21:40 Zamówienie został niestaranie poskładanie w wyniku czego pita się rozleciała.Dostawa 90 min a kierowca spóźnił się dodatkowa godzinne!Zero przeprosin z strony kierowcy.A kiedyś był to świetny kebab...
7 lut 2021 o 19:31 Czas dostawy ponad 2h (jeden kebab). Dostałem nieprawidłowe zamówienie. "sałatka" czy co to było (kupa suchej sałaty, 4 plasterki pomidora i 4 plasterki cebuli) wylądowała w koszu. Mięso i sos nie taki jak w zamówieniu. Ostatni raz tu zamawialem
2 lut 2021 o 23:16 Pyszny kebabik, gorący, czego chceć więcej :D